Jak využít dužinu z odšťaveného ovoce, zeleniny (koláče, sušenky, palačinky, pečivo)
Zveřejněno: úterý 28. duben 2015 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 4955x
Po odšťavení ovoce nebo zeleniny často zůstane příliš mnoho dužiny. Výborné na pečení různých koláčů, sušenek nebo třeba zeleninových palačinek. Dužina také udrží pečivo déle čerstvé, stačí trochu vložit v misce do chlebníku.
Další rady v kategorii
-
Jak přilepit štítek na zavařeniny, aby šel dobře sundat (bílek)
-
Jak ušetřit peníze za tuk při pečení - tipy, rady (obal od másla, Hery)
-
Jak ušetřit při nákupu papriky (odlomte stopku)
-
Jak ušetřit tuk na vytření pečicího plechu, pekáče při pečení
-
Jak ušetřit za krájené ovoce v supermarketu - tipy, rady
-
Jak ušetřit za maso na cordon bleu
-
Jak ušetřit za pečivo
-
Jak ušetřit za pizzu - vyberte si XXL
-
Jak využít dužinu z odšťaveného ovoce, zeleniny (koláče, sušenky, palačinky, pečivo)
-
Jak využít kapustový stonek - tipy (do smoothie, kořenící směsi)
-
Jak využít nespotřebovaný chleba (chlebové chipsy)
-
Jak využít stonek z brokolice - tipy, rady (polévka, dresing do salátu)
-
Jak, k čemu využít, použít prázdnou krabici od mléka nebo džusu - tipy, rady, doporučení
-
► Jak ušetřit za ztužovač šlehačky, čím nahradit ztužovač šlehačky
-
► Jak využít jablečné ohryzky (jablečný ocet)
-
► Jak využít nevypitý zbytek vína (vinné kostky)
-
► Jak využít slupky od jablek aniž byste je vyhodili do koše nebo na kompost
-
► Jak využít zbylé palačinky, omelety (vložka do polévky)
-
► Jak využít zbytek piškotů, piškotových moučníků - tipy, rady
-
► Jak využít zbytky slaných tyčinek, preclíků - tipy, rady