Kuře nebo králík na medu po francouzsku - příprava: Kuře nebo králíka vložíme do pekáče a posolíme, pokapeme citrónovou šťávou, potřeme směsí hořčice a medu, poprášíme mletou paprikou a upečeme do měkka. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.


Kuře nebo králík na medu po francouzsku - suroviny:


  • 4 kuřecí čtvrtky (z biokuřete nebo maso z domácího králíka)
  • 1 citrón + sůl
  • 1/2 šálku francouzské hořčice (nebo jiné oblíbené)
  • 1/2 šálku medu
  • sladká mletá paprika podle chuti

 

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny