Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Mražení, zmrazování rebarbory v cukerném sirupu - jak to udělat

Řapíky rebarbory nakrájené na 2,5 cm dlouhé špalíčky vkládáme do nepropustných obalů naplněných do jedné čtvrtiny 40% cukerným sirupem. Pod víčkem necháme 1 cm volného místa. Aby kousky neplavaly, použijeme list celofánu, který položíme na hladinu a trochu přitlačíme. Obsah je určen pro jednorázovou spotřebu, proto podle toho volíme velikost obalu.

Rebarbora v cukerném sirupu se rozmrazuje tak, že kousky zahříváme přímo v sirupu a pak použijeme, jak jsme zvyklí.
Skladovatelnost 12 měsíců.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny