Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jak zabránit zhořknutí guláše - tipy, rady

Proč guláš někdy zhořkne? Nejspíš nesprávně zacházíte s mletou paprikou. Jakmile opražíte cibuli, odstavte hrnec z ohně, nechte chvíli vychladnout a až poté přidejte papriku. Promíchejte, vyčkejte, dokud ji cibule nenasákne, a potom vraťte na oheň a podlévejte.

Když přidáte papriku do šťávy dodatečně, nemůže dobře rozvinout svou chuť. Naopak jestliže ji přimícháte při pražení cibule, zhořkne. Je tedy třeba dodržet správné pořadí.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny