Rajčatová salsa - příprava: Oloupaný česnek a cibuli nasekejte nadrobno, orestujte na oleji, přisypejte omytou, jádřince zbavenou a na proužky nakrájenou papričku. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky. Přisypejte do kastrolu, osolte, okořeňte a 10 minut duste.

Zakápněte šťávou z limetky, přendejte do lahví, uzavřete a dejte do chladničky. Při podávání můžete salsu posypat nasekanými lístky koriandru.

Rajčatová salsa - suroviny:

  • 500 g rajčat
  • 1 červená cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 chilli paprička
  • 1/4 lžičky soli
  • mletý bílý pepř
  • šťáva z 1/2 limetky
  • olivový olej

 

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny