Dietní netučná marináda na grilované maso
Zveřejněno: sobota 22. červen 2013 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 4958x
Přemýšlíte jak rychle namarinovat maso před grilováním? Pokud nedržíte dietu, natřete ho před tepelnou úpravou tatarskou omáčku (ta se skládá z vaječných žloutků a tuku) a pokud chcete mít maso dietnější a méně tučné, namarinujte ho šťávou z pomeranče nebo grepovou šťávou. Maso získá neobvyklou chuť.
Další rady v kategorii
-
Čím je možné nahradit máslo při redukční dietě?
-
Čím je možné nahradit smetanu v polévce
-
Dietní lívance, dietní vafle
-
Dietní mramorový koláč - čokoládu nahraďte borůvkami
-
Dietní netučná marináda na grilované maso
-
Jak udělat z majonézy nebo tatarky dietní light
-
Jak vyrobit netučné palačinky, bramboráky, bramborové placky
-
Smetanová omáčka light - jak odtučnit smetanovou omáčku