Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Měsíčkovo-sluníčková keltská polévka - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Měsíčkovo-sluníčková keltská polévka - příprava: Mrkev a pastinák uvaříme v osolené vodě do měkka asi 20 minut (vody dáme jen tolik, aby byla zelenina ponořená). Potom obě zeleniny rozmixujeme spolu s máslem na polévku, která má krásně žlutou barvu, a dozdobíme nasekanou petrželkou a květy měsíčku.

Na podzim lze přidat i kousek oranžové dýně a k zahuštění i kousky žemle nebo rohlíku.

 

Měsíčkovo-sluníčková keltská polévka - suroviny:

 

  • 1/4 kg mrkve očištěné a pokrájené na kusy
  • 3/4 kg pastináku očištěného a pokrájeného na kusy
  • sůl
  • máslo
  • čerstvá petrželová nať
  • čerstvé květy měsíčku na ozdobu

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny