Proč se luštěniny při vaření nesolí
Zveřejněno: čtvrtek 20. červen 2013 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 13602x
Luštěnmy vždycky vařte bez soli. Jinak se doba jejich vaření prodlouží na trojnásobek a vy tak spotřebujete mnohem více elektrické energie nebo plynu.
Další rady v kategorii
-
Co udělat s mladými fazolovými lusky před vařením - rady, doporučení
-
Fazolky v kyselém nálevu - jak udělat, připravit
-
Fazolky ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat
-
Fazolky ve slaném nálevu - jak připravit, udělat
-
Hořké jáhle - jak zabránit zhořknutí jáhlí
-
Jak poznat, zda je fazolový lusk v obchodě čerstvý
-
Jak upravit fazolové lusky jako přílohu k masu - postup, příprava
-
Jak urychlit vaření luštěnin pomocí jedlé sody
-
Jak urychlit vaření luštěnin ve vodě - tipy, rady, doporučení
-
Jak vařit fazole, aby si zachovaly barvu - tipy, rady, doporučení
-
Jak vařit fazolové lusky a jak zvýšit jejich stravitelnost - rady, doporučení (olej)
-
Jak vařit luštěniny, kdy solit, kořenit
-
Jak zabránit připálení obilovin, luštěnin při vaření v hrnci
-
Jak, čím urychlit vaření luštěnin
-
Luštěniny rychleji uvařené - jak, čím docílit (soda)
-
Nadýmání po luštěninách - jak, čím předejít, zabránit (soda)
-
Pikantní naložené fazolky - jak připravit, udělat
-
Proč po uvaření neproplachovat fazolové lusky vodou - rady, doporučení
-
Proč se luštěniny při vaření nesolí
-
Rychlé uvaření luštěnin - kdy je vhodné solit luštěniny při jejich vaření
-
Sundávání vláken z fazolí - jak sundat snadno a rychle
-
► Jak ochránit luštěniny červi, moli a jinými škůdci