Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Fazolky v kyselém nálevu - jak udělat, připravit

Fazolky v kyselém nálevu - příprava: Z fazolových lusků odstraníme tuhá vlákna a špičky a nakrájíme je na asi 5 cm dlouhé kousky. Vložíme je do vroucí osolené vody a krátce povaříme. Scedíme, vložíme do sklenic, zalijeme nálevem,

uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 85 C.

Fazolky v kyselém nálevu - suroviny:

  • mladé fazolové lusky
  • sůl

Nálev:

  • 2 l vody
  • 3 a 1/2 dl octa
  • 40 g soli

- vše svaříme.

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny