Klobásky po španělsku - příprava: Klobásky kolem dokola propícháme. Papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na 3cm kousky. Stroužky česneku oloupeme, jarní cibulku očistíme a nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky. Víno svaříme s 500 ml vody, vložíme klobásky, česnek, cibulku a papriky a necháme 5 minut táhnout. Následně vše

vyjmeme z hrnce a necháme okapat. grilujeme dokřupava asi 10 minut. Podáváme s pikantním dipem.

Klobásky po španělsku - suroviny: Na 4 porce:

  • 4 hrubě mleté klobásky
  • po 1/2 červené, žluté a zelené papriky
  • 12 stroužků česneku
  • 1/2 svazku jarní cibulky
  • 500 ml bílého vína
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi sušených bylinek
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny