Jak uchovávat chléb v mrazáku, jak zamrazovat chléb
Zveřejněno: sobota 18. říjen 2014 | Vložil: MUDr. Zbyněk Mlčoch | Zobrazeno: 8139x
Chléb nakrájíme na plátky (krajíce), nebo necháme vcelku, zabalíme do alobalu a uložíme do mrazničky. Vydrží dost dlouho, bílý asi měsíc, tmavý až dvakrát déle. Při rozmrazování při pokojové teplotě si na měkkém chlebu pochutnáme asi za čtyři až pět hodin.
Další rady v kategorii
-
Balený chleba orosený - co znamená, značí
-
Bledá kůrka na chlebu, bochníku - co značí, znamená
-
Čertvý chléb v obchodě - jak poznat čerstvost, stáří
-
Chléb s měkkým propadajícím se povrchem - co znamená, značí
-
Chléb zůstane dlouho čerstvý - jak to udělat, co použít (brambor)
-
Chléb zůstane dlouho čerstvý - jak to udělat, co použít (jablko)
-
Chleba okoralý, oschlý - jak to udělat, aby byl jako čerstvý (pařák, voda)
-
Chleba ztvrdlý, starý - jak, čím změkčit (vlhká utěrka, lednice)
-
Co dělat, udělat s pečivem z předešlého dne - rady, doporučení
-
Co je luštěninová mouka a jak ji poznáme - rady
-
Co se starým chlebem. Jak lze použít, co lze uvařit ze starého chleba - tipy, rady
-
Jak namazat křehký chléb, knackenbrot, aby se nezlomil (plátek chleba)
-
Jak odstranit tuk z fritovaného pečiva
-
Jak péct domácí chleba, proč není nutné dodržovat přesné množství surovin uvedené v receptu - rady
-
Jak poznat pšeničnou mouku - tipy, rady
-
Jak poznat zda je kynuté těsto dostatečně vykynuté
-
Jak připravit, udělat méně kalorické pirohy - tipy, rady, doporučení
-
Jak prodloužit trvanlivost chleba (hrnec, mokrá utěrka)
-
Jak prodloužit trvanlivost chleba v chlebníku (brambor)
-
Jak prodloužit trvanlivost chleba v chlebníku (jablko)
-
Jak rozmrazit pečivo bez mikrovlnky - tipy, rady, postup, návod, zkušenosti
-
Jak rozmrazovat housky, rohlíky, dalamánky (voda)
-
Jak rozmrazovat pečivo - postup, návod
-
Jak si připravit, udělat přílohu ze staršího pečiva vhodnou k dušené zelenině, zeleninovému salátu - postup, návod
-
Jak skladovat chléb, aby nezplesnivěl
-
Jak to udělat, aby opečené toasty, housky vydržely déle teplé a křupavé (alobal)
-
Jak to udělat, co použít, aby měl domácí chléb křupavou kůrku - tipy, rady, doporučení (olej)
-
Jak to udělat, co použít, aby nám chléb v mikroténovém sáčku neplesnivěl
-
Jak to udělat, co použít, aby se měkký chléb lépe krájel
-
Jak to udělat, co použít, pokud chceme nakrájet chléb na co nejtenčí krajíčky - tipy, rady, zlepšováky
-
Jak uchovávat chléb v mrazáku, jak zamrazovat chléb
-
Jak uchovávat chléb, aby zůstal déle čerstvý
-
Jak udělat křupavou kůrku doma pečeného chleba
-
Jak udělat máslové pečivo křehčí a jemnější
-
Jak upéct celozrnné pečivo aby nebylo tuhé
-
Jak, čím odstranit plíseň v chlebníku, krabici na chléb - tipy, rady
-
Kdy se používají italské topinky crostini
-
Nahořklá a kyselá chuť chleba - co znamená, značí
-
Nepravidelný a deformovaný tvar chleba, bochníku - co znamená
-
Připálená kůrka na chlebu, bochníku - co značí, znamená
-
Proč je výhodné zamražovat chleba už nakrájený na plátky - tipy, rady, doporučení
-
Proč jíst raději žitný než pšeničný chleba - tipy, rady, doporučení
-
Starší pečivo jako říloha k zelenině, zeleninovému salátu - postup, návod
-
Tvrdší chleba - jak to udělat, aby nám změkl - tipy, rady, doporučení
-
Zašpiněná kůrka u chleba, bochníku - co znamená
-
Žitná mouka - k čemu je vhodná a jak rozpoznat její kvalitu -tipy, rady
-
► Domácí krekry - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
-
► Jak obnovit křupavost staršího pečiva aby bylo jako čerstvé
-
► Jak upéct nadýchané pečivo z kynutého těsta
-
► Jak změkčit ztvrdlé sušenky (mléko, trouba)
-
► Levandulový chléb s ořechy - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
-
► Slané ovesné sušenky se slunečnicovými semínky - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience
-
► Slunečnicový chléb s podmáslím - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience