Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Bezový likér na ledviny, žaludek - jak připravit, udělat (bezinky, hřebíček, skořice, zázvor, vinný líh, cukr)

Bezový likér čistí ledviny a žaludek. 1/2 l bezové šťávy čerstvě vylisované ze zralých plodů necháme vařit mírným varem s 1 hřebíčkem, 1/2 tyčinky skořice a trochou mletého zázvoru 15 minut, poté přidáme 1/4 l vinného lihu a necháme ještě jednou přejít varem. Šťávou zalijeme 1/4 kg cukru, dobře promícháme a vše necháme několik hodin stát.

Poté scedíme přes lněné plátno a přelijeme do láhve, která by měla být uskladněná několik měsíců na tmavém místě, než ji načneme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny