Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Borůvkový sirup - recept

Borůvkový sirup - příprava: Přebrané a propláchnuté borůvky prolisujeme. Do odměřené borůvkové šťávy přidáme cukr a kyselinu citronovou a zahřejeme na 80 C. Nalijeme do čistých nahřátých láhví, ihned zazátkujeme a položené necháme vychladnout. Pak zátku seřízneme do rovna a zalijeme voskem.

Borůvkový sirup - suroviny:

  • na 1 l borůvkové šťávy 1 a 1/2 kg krystalového cukru a 4 g kyseliny citronové

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny