Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Broskvový džus - recept

Broskvový džus - příprava: Omyté broskve vypeckujeme, jablka zbavíme stopek, jádřinců a okvětí, i se slupkami pokrájíme na kousky a podlité troškou vody rozvaříme. Poté propasírujeme přes cedník, odměříme, přidáme odpovídající množství cukru a kyseliny citronové a ještě chvilku povaříme. Nalijeme do sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme 25 minut při teplotě 85 C. Před podáváním zředíme vodou.

Broskvový džus - suroviny:

  • 800 g dobře vyzrálých broskví
  • 250 g jablek
  • na 1 l ovocného protlaku 180 g krystalového cukru a 1/2 lžičky kyseliny citronové

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny