Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Broskvová přesnídávka - recept

Broskvová přesnídávka - příprava: Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, zbavíme pecek a pokrájíme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme krystalový a vanilkový cukr a rozvaříme. Pak je rozmixujeme na kaši, přidáme pudinkový prášek rozmíchaný v trošce vody a povaříme dohusta. Hotovou přesnídávku nalijeme do malých skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Broskvová přesnídávka - suroviny:

  • 2 kg dobře vyzrálých broskví
  • 1 l vody
  • 500 g krystalového cukru
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 1 balíček vanilkového pudinkového prášku

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny