Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Arónie, černý jeřáb z trouby - recept

Arónie, černý jeřáb z trouby - příprava: Jeřabiny očistíme, propereme, promícháme s cukrem a rozložíme do pekáčku. Přikryté pokličkou pečeme v troubě, dokud nepustí šťávu. Rozdělíme je do zavařovacích sklenic, zalijeme vydušenou šťávou, zavíčkujeme a sterilujeme při teplotě 85 C 15-20 minut (podle velikosti sklenic).

Arónie, černý jeřáb z trouby - suroviny:

  • 1 a 1/2 kg plodů černého jeřábu (arónie)
  • 500 g krystalového cukru

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny