Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Potraviny a vaření

Česnek naložený v oleji - jak připravit, udělat

Česnek naložený v oleji - příprava: Oloupané pěkné stroužky česneku nandáme do menších skleniček, zalijeme dobrým olejem tak, aby byly zcela ponořeny, zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Číst dál: Česnek naložený v oleji - jak připravit, udělat

Pikantní naložené fazolky - jak připravit, udělat

Pikantní naložené fazolky - příprava: Fazolové lusky opereme, seřízneme stopky a špičky a stáhneme tuhé vlákno. Buď je necháme celé, nebo je nakrájíme na šikmé proužky. Vložíme do sklenic, proložíme oloupanými stroužky česneku a

Číst dál: Pikantní naložené fazolky - jak připravit, udělat

Fazolky ve slaném nálevu - jak připravit, udělat

Fazolky ve slaném nálevu - příprava: Z fazolových lusků odstraníme tuhá vlákna a špičky a nakrájíme je na asi 5 cm dlouhé kousky. Vložíme je do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Scedíme, vložíme do sklenic, zalijeme nálevem, v

Číst dál: Fazolky ve slaném nálevu - jak připravit, udělat

Fazolky v kyselém nálevu - jak udělat, připravit

Fazolky v kyselém nálevu - příprava: Z fazolových lusků odstraníme tuhá vlákna a špičky a nakrájíme je na asi 5 cm dlouhé kousky. Vložíme je do vroucí osolené vody a krátce povaříme. Scedíme, vložíme do sklenic, zalijeme nálevem,

Číst dál: Fazolky v kyselém nálevu - jak udělat, připravit

Fazolky ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Fazolky ve sladkokyselém nálevu - příprava: Z fazolových lusků odstraníme tuhá vlákna a špičky a nakrájíme je na asi 5 cm dlouhé kousky. Vložíme je do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Scedíme, vložíme do sklenic, zalijeme

Číst dál: Fazolky ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Jemné feferonkové dochucovadlo - jak připravit, udělat

Jemné feferonkové dochucovadlo - příprava: Feferonky zbavíme stopek a semínek, opereme a společně s rajčaty rozmixujeme dohladka. Nandáme do malých skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Číst dál: Jemné feferonkové dochucovadlo - jak připravit, udělat

Feferonková pasta - jak připravit, udělat

Feferonková pasta - příprava: Feferonky očistíme od stopek a semeníků, překrájíme je, vložíme do hrnce, podlijeme troškou vody a zvolna dusíme asi 5 minut. Pak je rozmixujeme, přendáme do širšího kastrolu, přidáme prolisovaný

Číst dál: Feferonková pasta - jak připravit, udělat

Feferonky s rozinkami - jak připravit, udělat

Feferonky s rozinkami - příprava: Očištěné feferonky po straně opatrně prořízneme, vyjmeme semeníky a místo nich vložíme rozinky. Naskládáme je do menších zavařovacích skleniček, zalijeme nálevem, uzavřeme a sterilujeme 20 minut

Číst dál: Feferonky s rozinkami - jak připravit, udělat

Feferonky ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Feferonky ve sladkokyselém nálevu - příprava: Očištěné feferonky krátce povaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Vložíme je spolu s kořením do skleniček, zalijeme horkým nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při

Číst dál: Feferonky ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Mrkev s hráškem ve sladkoslaném nálevu - jak připravit, udělat

Mrkev s hráškem ve sladkoslaném nálevu - příprava: Oškrábanou a omytou mrkev povaříme v mírně osolené vodě do poloměkka a po zchladnutí nakrájíme na kostičky. Potom ji buď promícháme s vyloupaným hráškem, nebo obojí do

Číst dál: Mrkev s hráškem ve sladkoslaném nálevu - jak připravit, udělat

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny