Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Potraviny a vaření

► Hruškové čatní, čatný - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Hruškové čatní - příprava: Oloupané a jádřinců zbavené hrušky nakrájíme na kostičky, cibuli najemno, česnek prolisujeme a zázvor nakrájíme na malé kostičky. V kastrolu smícháme cukr s ovocným octem a přivedeme k varu.

Číst dál: ► Hruškové čatní, čatný - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

► Rebarborové čatní, čatný z rebarbory - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Čatní z rebarbory - příprava: Oloupanou rebarboru nakrájíme na tenké plátky, meruňky na menší kousky a cibuli najemno a vše vložíme do kastrolu. Přidáme ocet a cukr, opepříme, osolíme a vaříme tak dlouho, až se směs rozdusí a

Číst dál: ► Rebarborové čatní, čatný z rebarbory - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

► Rajčatové čatní, čatný se švestkami - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Rajčatové čatní se švestkami - příprava: Rajčata, švestky, jablka, cibuli a česnek očistíme a pokrájíme, vložíme do kastrolu, podlijeme troškou vody, přidáme koření, cukr a ocet a vše vaříme tak dlouho, až se směs rozdusí a zhoustne.

Číst dál: ► Rajčatové čatní, čatný se švestkami - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

► Rajčatové čatní, čatný - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Rajčatové čatní - příprava: Očištěná rajčata a oloupané cibule pokrájíme, vložíme do hrnce, přidáme prolisovaný česnek, kari koření, mletou papriku a sůl a vaříme, až směs zhoustne. Pak přidáme oloupané a na kostičky nakrájené jablko,

Číst dál: ► Rajčatové čatní, čatný - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

► Čatní, čatný z červené řepy - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Čatní z červené řepy - příprava: Oloupanou řepu nakrájíme na kostky, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou tak, aby byla akorát ponořená. Přidáme pokrájenou cibuli, česnek a papričku, cukr, ocet a skořici a vaříme, až směs zhoustne. Z

Číst dál: ► Čatní, čatný z červené řepy - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

► Křenové čatní, čatný - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Křenové čatní - příprava: Očištěná rajčata, cibule a feferonky nakrájíme na menší kousky, vložíme do kastrolu, přidáme nastrouhaný křen, prosolíme a necháme do druhého dne stát. Druhý den přidáme cukr, ocet a koření a pod pokličkou

Číst dál: ► Křenové čatní, čatný - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

► Cuketové čatní, čatný s jablky a meruňkami - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Cuketové čatní s jablky a meruňkami - příprava: Očištěnou cuketu, zralé meruňky a jablko nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Přidáme rozinky a koření a podle chuti osolíme. Nandáme do skleniček, zavíčkujeme a

Číst dál: ► Cuketové čatní, čatný s jablky a meruňkami - recept, postup, návod, příprava, suroviny,...

Kořeněný rajčatový kečup - jak připravit, udělat

Kořeněný rajčatový kečup - příprava: Očištěnou zeleninu a jablka pokrájíme a za občasného zamíchání rozvaříme. Přilijeme ocet a ještě 5 minut povaříme. Pak přidáme cukr, sůl a koření a ještě vaříme asi půl hodiny. Směs

Číst dál: Kořeněný rajčatový kečup - jak připravit, udělat

Rajčatový kečup s jablky a rozinkami - jak připravit, udělat

Rajčatový kečup s jablky a rozinkami - příprava: Očištěná rajčata, jablka a cibuli pokrájíme a 20 minut povaříme. Přidáme rozinky, rajčatový protlak, cukr, ocet, sůl, mletou papriku a skořici a za častého míchání hodinu podusíme.

Číst dál: Rajčatový kečup s jablky a rozinkami - jak připravit, udělat

Kečup z jablek - jak připravit, udělat

Kečup z jablek - příprava: Jablka, oloupaný česnek a oloupanou cibuli umeleme, přidáme cukr, ocet, kari koření a

Číst dál: Kečup z jablek - jak připravit, udělat

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny